Uthyrningslokal i Helsingborg

Upplev Helsingborg från sin bästa sida

Om Oscars Trapp

Upptäck Oscars Trapp

Din Drömlokal för Evenemang i Hjärtat av Helsingborg

Under BU2 Invest AB:s ledning utmärker sig Oscars Trapp som ett levande stycke av Helsingborgs kulturarv.

Från dess invigning 1903 har Oscars Trapp tjänat som en samlingsplats av stor betydelse, anerkänd för sin arkitektoniska värde sedan 2002. Idag erbjuder vi denna magnifika lokal, placerad i ett av stadens historiska torn, som den ideala platsen för dina evenemang – vare sig det är för företagssammankomster, bröllop eller festligheter.

Genom att förena antikens charm med moderna bekvämligheter, erbjuder Oscars Trapp en unik miljö som andas Helsingborgs historiska själ samtidigt som det blickar mot framtiden. Belägen mitt i stadens kärna garanterar lokalen lättillgänglighet och närhet till allt vad staden har att erbjuda, vilket skapar den perfekta inramningen för både formella och informella tillställningar.

Njut av enastående utsikter från vår terrass, som förbinder de historiska tornen, och låt din evenemangsdröm bli verklighet. Med faciliteter som ett fullutrustat kök och förstklassiga Bang & Olufsen högtalare är Oscars Trapp den ultimata platsen för att skapa oförglömliga minnen och överraska dina gäster med ett evenemang de sent kommer att glömma.

Upptäck Komfort och Bekvämlighet hos Oscars Trapp

34 Sittplatser, Fullutrustat Kök och
Top-Moderna Ljudanläggningar
Väntar på Dig

Se video

Om Oscars Trapps Historiska Arv

Terrasstrapporna: En Tidslös Förbindelse

Terrasstrapporna, officiellt benämnda som Konung Oscar II:s terrasstrappor, utgör en ikonisk länk mellan Stortorget och Konsul Trapps plats med Kärnan. Dessa storslagna trappor, uppförda mellan 1899 och 1903, markerar inte bara staden Helsingborgs arkitektoniska ambitioner vid sekelskiftet utan även dess strävan efter att förena det historiska med det moderna.

Arkitekten Gustaf Améen, känd för sitt arbete med Oscarsterrassen på Skansen i Stockholm, bidrog med sin vision till trappornas design, vilket resulterade i en struktur som idag klassificeras som "särskilt värdefull bebyggelse". Denna anmärkning speglar inte bara trappornas estetiska och kulturella värde utan också deras betydelse som en levande del av Helsingborgs historia.